گزارشی از ویژه برنامهی ایام فاطمیه اول1444
چهارشنبه شانزده قوس/ آذر1401ش برابر با دوازده جمادی الاول1444ق، همزمان با ایام فاطمیّه اول مراسمی در دفتر مرکزی مرجع فقید حضرت آیتالله العظمی محقق کابلی(ره) با اشراف حضرت آیتالله العظمی فاضلی بهسودی(دام ظلّهالعالی) و در حضور مرجع عالیقدر، یادگاران مرجع فقید، اعضای دفتر، اساتید، علماء، طلاب، دانشجویان و هموطنان مهاجر برگزار گردید.
در این مراسم مجری برنامه؛ جناب حجت الاسلام والمسلمین آقای محمدحسین حسن زاده ضمن اینکه برای ارواح گذشتگان مؤمنین و مؤمنات، گذشتگان بیت مرجعیت و روح ملکوتی مرجع فقید حضرت آیتالله العظمی محقق کابلی(ره) و روح مطهر و منوّر حضرت فاطمه زهرا(س) سلام و صلوات فرستاد، ایام فاطمیه را به محضر منجی عالم بشریت حضرت ولیعصر (عج)، شعیان، مراجع عظام تقلید و مرجع عالیقدر حضرت آیتالله العظمی فاضلی بهسودی(دام ظلّهالعالی) تسلیت گفت و برای ایشان از خداوند متعال آرزوی سلامتی و دوام توفیق نمود و در ادامه ایشان از قاری قرآن دعوت کرد سپس جناب آقای مهدی شجاعی در جایگاه قرار گرفت و محفل را با تلاوت زیبای از آیات کلامالله مجید منوّر ساخت. پس از آن جناب حجت الاسلام و المسلمین آقای علی ناصری سانچارکی با دعوت مجری برنامه در جایگاه اسقرار یافت و به ذکر مصیبت جانسوز صدقه طاهره حضرت فاطمه زهرا(س) پرداخت و شرکت کنندگان از فیض مرثیه سرایی ایشان بهرهمند شدند.
مجری برنامه جناب آقای حسن زاده در ادامه، از سخنران محفل جناب حجت الاسلام و المسلمین آقای دکتر عبدالمجید ناصری داودی دعوت کرد و ایشان در جایگاه مستقر شد و به روح مطهر بیبی دوعالم حضرت حضرت فاطمه زهرا(س) سلام و صلوات فرستاد و یاد و خاطره مرجع فقید(ره) را گرامی داشت. ایشان ضمن اینکه شهادت آن حضرت را به محضر حضرت ولیعصر(عج)، شیعیان، مراجع عظام تقلید و مرجع عالیقدر حضرت آیتالله العظمی فاضلی بهسودی (دام ظله العالی) تسلیت گفت و سخنانش را با موضوع سیره سیاسی حضرت فاطمه زهرا(س) آغاز کرد و گفت باتوجه به اینکه آن حضرت فرموده است: زن نباید مرد نامحرم و مرد نامحرم زن را ببیند و این جمله در زمان خودش صحیح و لازم است اما آن حضرت در تمام دوران عمرش به خصوص بعد از پدر بزرگوارش حضرت رسول گرامی اسلام(ص) در سه محور مبارزه کرد
محور اول: مسؤلیت ورزی بود. حضرت فاطمه زهرا(س) در اجتماع حاضر شد و نهضت بیدار سازی را راه انداخت و در مسجد رفت خطبه غرا ایراد کرد و خطر فزیکی را به جان خرید و عملا از دین اسلام و امامت دفاع کرد.
محور دوم: روش مبارزه بود. حضرت فاطمه زهرا(س) باتوجه به اینکه مصالح کلان جامعه را در نظر داشت روش مبارزه خود را تغییر داده و با روش نرم و دور از خشونت مبارزه کرد چنانکه برخی از زنان پیامبراسلام(ص) روش خوشونت آمیز را در پیش گرفتند و جنگ جمل را به راه انداختند و این روش، مو رد پسند حضرت فاطمه زهرا(س) نبود.
محور سوم: اهداف اساسی و اصول بود. حضرت فاطمه زهرا(س) هیچگاه دست از اصول و اهداف بلند اسلام و اهلبیت(ع) بر نداشت و یکی از آن صول، ولایت و امامت بود که همواره از امامت قولا و عملا دفاع کرد و به اهداف خود هم رسید گرچند افرادی بودند که در آغاز حضرت فاطمه زهرا(س) را قبول نداشتند ولی سرانجام به خانهی آن حضرت آمدند عذرخواهی کردند.
دکتر عبدالمجید ناصری داودی در ادامه بیاناتش گفت: امروز شرائط در جامعه ما بسیار سخت و حساس است با توجه به سه شاخصهی که از سیره سیاسی آن حضرت بیان شد مردم ما به خصوص علما، طلاب، دانشجویان و بزرگان ما از سیره سیاسی حضرت فاطمه زهرا(س) درس و الگو بگیرند و بر اساس آن سه محور حرکت کنند و در عین حالیکه احساس مسؤلیت میکنند و احتیاط را هم در نظر میگیرند و شجاعت هم داشته باشند و شجاعت آن نیست که روش خوشونت آمیز را در پیش بگیرند شجاعت آنست که حق را در قالب استدلال و منطق بگویند. حجت الاسلام والسلمین آقای استاد دکتر عبدالمجید ناصری داودی در بخش پایانی، سخنانش را با ذکر توسل به ذیل عنایت حضرت فاطمه زهرا(س) و دعای خیر به پایان برد و فریضه ظهر و عصر توسط مرجع عالیقدر حضرت آیتالله العظمی فاضلی بهسودی(دام ظلّهالعالی) در دفتر مرکزی اقامه گردید.
خوانندگان گرامی شما میتوانید مشروح سخنان ایشان را از طریق پایگاع اطلاع رسانی و شبکههای اجتماعی مرجعیت دنبال نمائید.
مدیریت فرهنگ دفتر حضرت آیتالله العظمی فاضلی بهسودی(دام ظلّهالعالی)